BAZ Foglalkoztatási Paktum > Országos Vállalkozói Mentorprogram a KKV szektor hatékonyságának, versenyképességének növelésére2019. február 12. (kedd) 14:05news/143_0_300x199xffffff.jpg

A Széchenyi 2020 program keretében 3,3 Mrd Ft európai uniós támogatás segítségével 2019. február 6-án elindult az Országos Vállalkozói Mentorprogram.

A projekt célja a kis- és közepes vállalkozások (kkv) versenyképességének, hatékonyságának növelését szolgáló közvetett támogató eszközök, mint például személyes mentorálás, szakmai mentorálás, pénzügyi és vállalkozói szemléletformálás országos bevezetése.

A projekt során országosan és ingyenesen elérhetővé válik minimum 500 db mikro-, kis- és középvállalkozás számára egy olyan tapasztalt vállalkozókból, szakemberekből álló mentorhálózat, amely személyes és szakmai mentorálást biztosít fiatal-, női-, generációváltó-, külpiacra lépő- és beszállítóvá váló vállalkozások részére. Mindemellett minimum 1.500 db vállalkozás személyes pénzügyi tanácsadásban is részesülhet.

A programot a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, illetve a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal konzorciumi együttműködésben valósítja meg.

Forrás: profitline.hu

Felhívás

Vissza