BAZ Foglalkoztatási Paktum > Képzés kezdő vállalkozóknak2019. szeptember 4. (szerda) 16:20news/188_0_300x199xffffff.jpg

A kezdő vállalkozás számára nehézséget jelent az üzleti tervezés, a stratégia kialakítása, marketingjének megtervezése, piacának bővítése. Ezen alapvető vállalkozói készségeket fejlesztő képzésre várja a jelentkezőket a sárospataki Paktumiroda. A részvétel ingyenes. Jelentkezési határidő: szeptember 13.

A Sárospatak és térsége Paktumiroda ez évben negyedik alkalommal hirdeti meg kezdő vállalkozásoknak szóló képzését, ahol az üzleti tervezéstől a marketingen keresztül az adózási kérdésekig komplett ismereteket kapnak a résztvevők. A Sárospatakon, Boldogkőváralján és Hercegkúton eddig megtartott képzéseken a legkülönbözőbb területekről és korosztályokból érkeztek érdeklődők. A fotóstól és IT-szolgáltatótól kezdve a mezőgazdasági őstermelőn át a sportszerforgalmazóig terjedt a résztvevők köre, akik között volt 18 éves gimnazista és az ötvenes éveit taposó vállalkozó egyaránt.

A szeptember 27-én kezdődő tréninget ezúttal Tolcsván rendezik meg a paktum térségében székhellyel vagy telephellyel bíró vállalkozások tulajdonosai, képviselői, saját vállalkozást indító személyek, őstermelők vehetnek részt. A képzésen résztvevők a különböző kompetenciák elsajátítása mellett kapcsolatrendszerüket is bővíthetik.
seed2.pngA 6x2 napos tréningsorozat a SEED Alapítvány szakértői tartják. A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány 1990 óta foglalkozik vállalkozói kompetenciafejlesztéssel. Az alapítvány célja a kezdetektől az, hogy az ösztönös vállalkozók hosszú távon gondolkodó, tudatosan tervező vállalkozókká váljanak. A SEED alapvetően a női vállalkozókra koncentrálva fejlesztette a programjait, a közelmúltban azonban a fiatal vállalkozók, a generációváltás előtt álló családi vállalkozások és a digitális kihívással szembenéző vállalkozások is a célcsoportjába kerültek.

A tapasztalatok alapján az Alapítvány képzései hozzájárulnak ahhoz, hogy egyrészt a munkaerőpiaci szempontból is jó helyzetben lévő fiatalok ne vándoroljanak el a megfelelő munkahelyek és fejlődési lehetőségek hiánya miatt, hanem helyben találják meg a számításaikat akár egy prosperáló vállalkozás beindításával. Másrészt a képzések által nyújtott tudás révén megerősödő, sikeres vállalkozók az általuk alkalmazott munkatársak révén hozzájáruljanak az adott település (térség) foglalkoztatási problémáinak enyhítéséhez.

A képzés a „Helyi foglalkoztatási együttműködés kialakítása Sárospatak központtal” című TOP-5.1.2-15-BO1-2016-00005 kódszámú program keretében, annak finanszírozásával valósul meg.

A képzés időtartama: 12 nap (6x2 nap)
Csoportlétszám: 12-15 fő 
A képzés időpontjai:
szeptember 27-28.
október 4-5.
október 11-12.
október 18-19.
október 25-26.
november 8-9.

A képzést sikeresen elvégzők (maximum 1 nap távollét) tanúsítványt kapnak; a felnőttképzés nyilvántartásba vételi száma: E-001189/2015/D005.

A paktumtérség településeinek listája megtekinthető itt: https://www.bazpaktum.hu/iroda.php?iid=5

Érdeklődni és jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
logo_Spatak.pngBíró Nikoletta
+36 20 390 6301
paktumszolgaltatas@sarospatak.hu

A képzés plakátja letölthető formátumban.

 

 

 Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza