BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGEK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGEK
Találatok: 10
A befektetőknek -hiánypótló, különleges kiadvány készült a megyéről

Az Önkormányzat és partnerszervezetei a Megyei Paktum program keretében a foglalkoztatottság növelése mellett a helyi gazdaság megerősítését is zászlajukra tűzték. Ahhoz, hogy a munka sikerrel járjon, egy területre minden bizonnyal koncentrálni kell: meg kell teremteni a lehetőségét annak, hogy új befektetők válasszák a megyét, magas hozzáadott értéket és munkahelyeket teremtve. Ehhez a tématerülethez kapcsolódva, a gazdaságélénkítés jegyében készült el a közelmúltban egy hiánypótló kiadvány, melyek tervezésében és kivitelezésében a megye fejlesztési ügynöksége, a BORA 94 Nonprofit Kft. oroszlánrészt vállalt.

BARCIKAI IPARI PARK

Kazincbarcikán egy 80 hektár területű ipari park várja a befektetőket, melyből 49 hektár zöldmezős terület, mely rugalmasan alkalmazkodik a potenciális beruházók befektetéseihez.

BNL Start Partners Kft., Inkubátorház

2017-ben indult el Magyarország első B2B és fintech fókuszú inkubátorháza. A miskolci központtal működő BnL Start Partners célja, hogy agilis fiataloknak, garázscégeknek, induló vállalkozásoknak nyújtson lehetőséget és támogatást ötleteik „ráncba szedéséhez”, megvalósításához, cégenként akár 200 ezer euróig terjedő finanszírozással.

Bodrogközi Vállalkozói Inkubátorház

A Cigándon található Bodrogközi Vállalkozói Inkubátorház a mikro-, kis- és középvállalkozások számára a kor színvonalán képes biztosítani a modern kor követelményeihez nélkülözhetetlen feltételeket. Célja a határrégió társadalmi gazdasági fejlesztése, a két tagállam (Magyarország és Szlovákia) helyi közösségei között fenntartható együttműködések szükséges feltételeinek megteremtése, a határ menti terület gazdasági versenyképességének erősítése.

Edelény, Iparterület

Miskolctól 25 km-re északra a Bódva-völgyben fekvő Edelény külterületén egy 4 200 m2-es Ipari terület várja a betelepülni vágyókat, mely aszfaltos út mentén helyezkedik el.

A területre 865 m2-es csarnokot terveztek, aminek az építési engedélye 2021.01.31-ig érvényes.

Az irodában személyre szabott bankfüggetlen hiteltanácsadással várják az Ügyfeleket. A vevők részére a kínállt szolgáltatás ingyenes.

Encs, Iparterület

Encs város peremkerületén az Ipartelepi úton 2,4 méter magas 15*7,5*8 milliméter hegesztett rácshálóval és beton lábazattal körbekerített 10 453 m2 alapterületű telek eladó, mely 2 darab 6 méter széles kettényíló nagy ipari kapuval van ellátva.

ENCSI IPARI PARK

A szlovák határmenti Encsen egy 66 hektár területű ipari park várja a befektetőket, mely rugalmasan alkalmazkodik a potenciális beruházók befektetéseihez. A park rendelkezik barna- és zöldmezős területekkel is egyaránt. A szántó művelési ágú zöldmezős területekre kíván olyan betelepülőket fogadni, akik a mezőgazdasági termékek tovább feldolgozásában és exportjában érdekeltek.

 

EURÓPA CENTER MISKOLC ÜZLETI ÉS LOGISZTIKAI IPARI PARK

Miskolcon egy 32 hektár területű ipari park várja a befektetőket, melynek célja, hogy egyfajta vállalati innovatív zónaként, és a későbbiekben majd Technológiai és Tudományos Parkként működjön.  Közép- és hosszú távú tervek között szerepel, hogy a már meglévő kutatás-fejlesztési projektek mellett további hasonló típusú ötleteknek adjon helyet. A cég elsősorban kereskedelmi üzleteket, kezdő vállalkozásokat, irodabérlőket, valamint raktárbérlőket céloz meg.

FELSŐZSOLCAI LOGISZTIKAI IPARI PARK

Felsőzsolcán egy 103,7 hektár területű Ipari Park várja a befektetőket, mely kedvező fekvése miatt mind ipari, mind pedig kereskedelmi célra kiválóan alkalmas.

 

FVK Inkubátorház

Felsőzsolcán az FVK Inkubátorház, mint üzleti központ többek között irodai és informatikai szolgáltatásokkal, pályázatfigyeléssel, könyvelési és jogi tanácsadással, marketing anyagok kidolgozásával szolgálja a vállalkozásokat. Az Inkubátorház célja a helyi vállalkozások versenyképességének javítása érdekében a működő gazdasági szervezetek segítése. A telek szabadon maradt, megközelítőleg 2000 m2 alapterületű, körbekerített, tömörített zúzott kővel borított része bérelhető. A bérlők igénybe vehetik az inkubátorház által nyújtott általános szolgáltatásokat. Az épület I. emeletén 3 darab, egyenként 11 m2 alapterületű irodák teakonyhával kiadók.

Oldalak:123