REGISZTRÁCIÓ
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > REGISZTRÁCIÓ

Regisztráljon, ha

  • Ön álláskereső és elsők között szeretne e-mailben információt kapni a projekt keretében induló ingyenes képzésekről, a vállalkozóvá válás támogatásáról, foglalkoztatási támogatási lehetőségekről.
  • Ön munkaadó és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében székhellyel vagy telephellyel rendelkezik. Tájékoztatást adunk a projekt keretében igénybe vehető munkaerő-piaci támogatásokról: bér és bérköltség támogatásról, a munkába járás költségeinek megtérítéséről, valamint lakhatási támogatás igényléséről. A projekt keretében HR tanácsadói szolgáltatást is nyújtunk. Tájékoztatást adunk az ingyenes rendezvényekről, melyeken a vállalkozások információkat kapnak többek között a munkaerő-kölcsönzés, távmunka, önfoglalkoztatás lehetőségeiről, a kapcsolódó kedvezményekről
  • Ön helyi termelő és részt venne olyan ingyenes műhelyfoglalkozáson, tanácsadáson, ahol piacbővítéscéljából kapcsolatot építhet, hasznos tanácsokat kap vállalkozása fejlesztéséhez és szeretné, ha az Ön terméke is bekerülne a megyei kataszterbe. Tájékoztatást adunk a lehetőségekről.
  • Ön a megyében működő 13 paktumiroda egyikében dolgozik és az intraneten keresztül megosztaná tapasztalatait, illetve részt venne ingyenes szakmai képzéseken. Regisztráció esetén hozzáférést kap a paktumszervezetek menedzselésével kapcsolatos információkhoz, dokumentumokhoz.

 

Bejelentkezési adatok
Felhasználónév:
Jelszó:
(legalább 5 karakter)
Jelszó mégegyszer:
Személyes adatok
Vezetéknév:
Keresztnév:
Kapcsolati adatok
E-mail cím:
Valódi személy ellenőrző: