Induló képzések
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > ÁLLÁSKERESŐKNEK > Induló képzések

Képzések kereséséhez javasolt oldalak  

Vállalkozói információs portál nyújt tájékoztatást a vállalkozásoknak a válsághelyzetben felmerülő kérdésekben. Ezen a felületen összegyűjtötték azokat a képzéseket is, melyek jelenleg térítésmenetesen elvégezhetők, valamint azokat, amelyek legalább egy része távoktatásban elvégezhető.

https://vali.ifka.hu/courses

Otthonról elvégezhető 20-30 órás online tanfolyamokra lehet jelentkezni térítésmentesen. Jelenleg a NYITOK projekt 10 képzése közül lehet válogatni, de a kínálat folyamatosan bővül. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Miskolcon és Sátoraljaújhelyen - is tanácsadók segítenek a jelentkezőknek. Olvassa el a részleteket honlapunkon.

https://www.bazpaktum.hu/news.php?id=241

Digitális karrier tanfolyamot indít a miskolci székhelyű Codecool. Az egy hónapos, otthonról elvégezhető modul betekintést ad az IT-világ munkaköreihez szükséges alapokba és a programozás világába is. A jelentkezésnél nem számít a kor és a végzettség, ahogy a felhívásban megfogalmazták: „Mindegy, hogy 18 vagy 88 éves vagy, jógaoktató vagy kamionsofőr. Ha helyt szeretnél állni a digitális világban, el szeretnél indulni a techkarrier felé vezető úton, vagy csak meglévő vállalkozásodat szeretnéd digitális lábra is állítani, nálunk a helyed!”

https://codecool.com/hu/blog/101-dolog-amit-tudnod-kell-a-codecool-egy-honapos-digitalis-karrier-kepzeserol/

 

Segítsünk egymásnak! Tudomása van olyan képzésről, ami másokat is érdekelhet? Küldje el e-mailben !

  

Megyei Kormányhivatal 2019. évi képzési jegyzéke

 

Megyei Kormányhivatal 2017. évi képzési jegyzéke