BAZ Foglalkoztatási Paktum > Ingyenes online képzések2020. április 8. (szerda) 14:08news/241_0_300x199xffffff.jpg

Otthonról elvégezhető 20-30 órás online tanfolyamokra lehet jelentkezni térítésmentesen. Jelenleg a NYITOK projekt 10 képzése közül lehet válogatni, de a kínálat folyamatosan bővül.

A NYITOK projekt keretében rövid ciklusú képzések elvégzésére kínál lehetőséget a már több mint 10 éve felnőttképzéssel foglalkozó Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért szervezet, konzorciumban az Innovációs és Technológiai Minisztériummal (GINOP-6.1.4- 16-2017- 00001). Országosan 52 helyszínen –  köztük Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Miskolcon és Sátoraljaújhelyen - is tanácsadók segítenek a jelentkezőknek.

A programot azoknak ajánlják, akik azonnal használható, versenyképes tudást kívánnak szerezni. A projekt célcsoportja a 16 és 64 év közti magánszemélyek és vállalkozói, vállalati munkavállalók.

A képzések nagy előnye, hogy a tanuló maga osztja be az idejét, és a hamarosan 40 különböző tanfolyamot akár okos telefon segítségével is el lehet végezni.

Jelenleg elérhető alábbi képzések mellett a tematika bővül többek között az okos eszközök használatával, robotikával, idegen nyelv oktatásával, jelnyelvi tolmácsolással. Részletek és jelentkezési feltételek a www.nyitok.hu honlapon olvashatók.

Excel táblázatkezelő program kezdőknek

Excel táblázatkezelő program haladóknak

Innovatív számítástechnika - Felhőalapú adattárolás

Munkahelyi matematika

Prezentációs technikák

Kiválóság az irodai szolgáltatásokban

Vállalati kultúra, munkahelyi együttműködés

Tűz- és balesetvédelem

Hatékony önmenedzsment

Középvezetői akadémia

A képzésekre az alábbi linken lehet jelentkezni: https://nyitok.hu/elearning_kepzesek

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

 

Vissza