HELYI TERMÉKEK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > HELYI TERMÉKEKKézműves termékek piaca Sárospatakon2019. október 14. (hétfő) 07:53news/203_0_300x199xffffff.jpg

Hegyalja, Abaúj és Bodrogköz helyi termékeit kóstolhatták, vásárolhatták meg az érdeklődők október 12-én Sárospatakon a Helyi Termék Fórumon.

A sárospataki Paktumiroda munkatársai arra törekednek, hogy a helyben élők minél jobban megismerjék a térségben készülő egyedi termékeket, élelmiszereket, szolgáltatásokat. Egy internetes adatbázist is létrehoztak, ahol részletes információt nyújtanak a választékról. Az október 12-i sárospataki vásárra és fórumra a paktumtérség 54 településének helyi termelői, mesteremberei kaptak meghívást, hogy kínálatukat megismertessék az érdeklődőkkel.

A rendezvényen a megyei paktum is képviseltette magát, ahol az érdeklődők információt kaptak egyrészt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat „Foglalkoztatási és gazdaságfejlesztési együttműködés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében” című projekt (TOP-5.1.1-15-BO1-2016-00001) keretében biztosított támogatásokról és együttműködési lehetőségekről, másrészt a megyei helyi termék kataszterhez való kapcsolódás lehetőségeiről.
(Fotó: www.sarospatak.hu)

Regisztráljon honlapunkon, ha a helyi termékek fejlesztésével kapcsolatos hírekről, rendezvényekről az elsők között szeretne értesülni.

Vissza