MUNKAADÓKNAK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > MUNKAADÓKNAKAz adatvédelmi rendeletről Sárospatakon2018. szeptember 20. (csütörtök) 08:03news/104_0_300x199xffffff.jpg

Nyitott térségi workshopok rendezvénysorozatot indít a Sárospatak és térsége Foglalkoztatási Paktum. Az első workshop témája az adatvédelmi rendelet (GDPR), melyről a hétköznapokban használható információkat szerezhetnek az érdeklődők. A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.

A  Nyitott térségi workshopok  rendezvénysorozat első témaköre a minden szervezetet, céget érintő uniós adatvédelmi rendelet. A programot szervező Sárospatak és térsége Foglalkoztatási Paktum szakértő részvételével műhelymunkára, csoportos beszélgetésre várja a munkaadókat, vállalkozókat, hogy a hétköznapi gyakorlatban hasznosítható információkat szerezzenek az adott témáról.

logo_Spatak.pngA rendezvényen olyan kérdésekre adnak választ, mint  például: Hogyan kell elkészíteni adatvédelmi tájékoztatót? Milyen munkajogi vonatkozásai vannak a rendeletnek?  Milyen kötelezettségeket róhat a rendelet a munkáltatókra?
A szervező iroda várja a résztvevők kérdéseit is, hogy valóban arról szóljon a rendezvény, amit az érintettek tudni szeretnének.

Időpont: 2018. szeptember 27. 14.00 – 16.00
Helyszín: Sárospataki Járási Hivatal (3950 Sárospatak, Kossuth Lajos út 44.)

Jelentkezni lehet telefonon (06-20-390-6299, 06-30-636-1217), e-mailben (paktum@sarospatak.hu) vagy ezen a honlapon.

További részletek a meghívóban olvashatók.

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza