MUNKAADÓKNAK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > MUNKAADÓKNAKEzüstérmes miskolci ápoló2018. október 1. (hétfő) 10:24news/106_0_300x199xffffff.jpg

Az EuroSkills Budapest versenyen Varholik Dávid miskolci ápoló ezüstérmes lett. Gratulálunk!

Az EuroSkills a szakmák európai bajnoksága, ahol kétévente a fiatal szakemberek mérik össze tudásukat. Az idei rendezvénynek Budapest biztosított helyszínt a Hungexpo területén szeptember 26-28. között. A háromnapos verseny mellett a kísérőrendezvények is sok érdeklődőt vonzottak, melyek közül a konferenciák és a látványos szakmabemutatók különösen népszerűek.

A 31 fős magyar csapat három arany-, három ezüst- és három bronzérmet nyert, valamint nyolc kiválósági érmet is elhozhatott arról a megmérettetésről, ahol 28 ország 37 szakma 525 versenyzője vett részt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből az egyetlen induló Varholik Dávid, miskolci ápoló volt, aki ezüstérmes lett. Teljesítményéhez gratulálunk!

Az EuroSkills Budapest 2018 verseny Magyar díjazottjairól bővebben a SkillsHungary honlapon olvashat.

(Fotó: facebook/SkillsHungary)

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza