MUNKAADÓKNAK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > MUNKAADÓKNAKOnline Állásbörze november 20-án2018. november 19. (hétfő) 14:10news/119_0_300x199xffffff.jpg

Az online börzén elsősorban az IT, a kommunikáció, a pénzügy, az építőipar, a gépjárműipar, a turizmus, az egészségügy, gyógyszer-és vegyipar, valamint a szolgáltatói szektor (SSC, call center, ügyfélszolgálató) pozícióra pályázhatnak az álláskeresők. A részvétel az álláskeresőknek és a munkaadóknak egyaránt ingyenes. Hol és meddig kell regisztrálni?

A határok nélküli, legnagyobb nemzetközi toborzási eseményt az idén negyedik alkalommal rendezi meg az EURES Magyarország és a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat az interneten. Új Karrier Magyarországon címmel a hazai vállalatoknál azonnal betölthető pozíciókat hirdetik meg, melyen az álláskeresők és a munkaadók is díjmentesen vehetnek részt. A rendezvény idején tanácsadást és tájékoztatást is nyújtanak a szervezők a munkaerőpiacról, valamint a külföldről érdeklődőknek az élet- és munkakörülményekről, a mielőbbi magyarországi elhelyezkedéshez hasznos gyakorlati tudnivalókról.

Az online állásbörze 2018. november 20-án 10.00-16.00 óra között a www.europeanjobdays.eu weboldalon zajlik.

Ez idő alatt az álláskeresők szakmai önéletrajzukkal közvetlenül jelentkezhetnek a meghirdetett állásokra, chaten keresztül kérdezhetnek a kiállító cégek képviselőitől, és részt vehetnek akár állásinterjún is. Ehhez az álláskeresőknek legkésőbb az esemény előtti napon regisztrálniuk kell az Európai Online Állásbörze weboldalán, és fel kell tölteniük az önéletrajzukat. Az angol nyelvű regisztrációhoz le lehet tölteni egy magyar nyelvű segédletet.

A cégek 2018. november 14-ig regisztrálhatnak kiállítóként, amihez fel kell tölteni egy rövid cégbemutatót és az állásajánlatokat, továbbá az állásbörze ideje alatt az érdeklődők rendelkezésére állni. Kiállítók számára a részvétel és az állásfeltöltéssel kapcsolatban letölthető magyar nyelvű leírás. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből kiállítók segítséget kérhetnek az alábbi elérhetőségen is: Szabó Teodóra, Tel.: 36 / 512 177 szabo.teodora@heves.gov.hu

 

Vissza