MUNKAADÓKNAK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > MUNKAADÓKNAKElindult az Országos Vállalkozói Mentorprogram2019. április 9. (kedd) 13:46news/154_0_300x199xffffff.jpg

A projekt célja a kis- és közepes vállalkozások (kkv) versenyképességének, hatékonyságának növelését szolgáló közvetett támogató eszközök, mint például személyes mentorálás, szakmai mentorálás, pénzügyi és vállalkozói szemléletformálás országos bevezetése.

A Széchenyi 2020 program keretében 3,3 Mrd Ft európai uniós támogatás segítségével 2020 végéig megvalósuló projektet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, illetve a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal konzorciumi együttműködésben valósítja meg.

A projekt során országosan és ingyenesen elérhetővé válik minimum 500, kis- és középvállalkozás számára egy olyan tapasztalt vállalkozókból, szakemberekből álló mentorhálózat, amely személyes mentorálást biztosít fiatal-, női- és generációváltó vállalkozások számára, illetve szakmai mentorálást nyújt a külpiacra lépés előtt álló, vagy külpiaci részesedést növelni kívánó, illetve a közvetlenül beszállítóvá válás előtt álló, vagy beszállítói részesedését növelni kívánó vállalkozások részére. Emellett országosan és ingyenesen elérhetővé válnak a kis- és középvállalkozás számára, a hatékonyságuk növelését szolgáló pénzügyi és vállalkozói szemléletformáló tartalmak és minimum 1500 db vállalkozás számára konkrét pénzügyi tanácsadás is.

A projektet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara egy online információs rendszeren túl területi kapcsolati pontok, koordinátorok közreműködésével valósítja meg.

A projekt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei programkoordinátora Marczin Eszter, akitől a megyei vállalkozók közvetlenül is információt szerezhetnek a 06-20-291-6295-ös telefonszámon vagy a  marczin.eszter@mkik.hu e-mail címen. A mentornak vagy mentorált vállalkozásnak jelentkezők  a projekt hivatalos weboldalán, a www.vállalkozztudatosan.hu oldalon keresztül tudnak regisztrálni, ahol bővebb leírást is találnak a programban való részvétel feltételeiről.

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza