MUNKAADÓKNAK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > MUNKAADÓKNAKSzolgáltatásinnováció - képzés és tanácsadás2019. április 18. (csütörtök) 09:21news/160_0_300x199xffffff.jpg

Kis- és közepes vállalkozások jelentkezését várják szolgáltatásinnovációhoz kapcsolódó ingyenes képzésre és tanácsadásra. Jelentkezés: 2019. április 24-ig a Megyei Fejlesztési Ügynökségnél.

Közép-Európában az innovációba és technológiafejlesztésbe befektetett hatalmas összegek nagy része a termékgyártásra összpontosít. Az EU-n kívüli országokból származó olcsó versenytermékek nagy tömegű megjelenése kihívást jelent az európai vállalkozások számára. Ezért különösen fontos, hogy a kis- és közepes vállalkozások képesek legyenek alkalmazkodni a gyors technológiai és innovációs változásokhoz. A termékek szolgálatosodása az emberi erőforrásokba történő befektetésekkel együtt megoldást és nagyobb növekedést jelenthet a folyamatosan változó piacon.

A THINGS+ projekt célja a vállalkozások portfóliójának kiszélesítése olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, amelyek hozzáadott értéket jelentenek az ügyfelek számára, és amelyek által javíthatják piaci pozíciójukat a szolgáltatás-innovációra irányuló vállalkozói készségek fejlesztésével. További cél, hogy a hagyományos vállalkozások a regionális innováció motorjává váljanak, nagy összegű beruházások nélkül. A projekt fő kimenete egy olyan új, vállalkozói készségeket fejlesztő megközelítés lesz, amely segíti a szolgáltatás-innováció bevezetését a termelő vállalkozásoknál és javítja az eredményességet a változó piacokon.

Április 24-ig olyan kis- és közepes vállalkozások jelentkezését várják, akik nyitottak arra, hogy modern innovációs megoldásokat és üzleti modelleket alkalmazzanak, ezáltal növekedést érjenek el. Az EU által támogatott kísérleti programban szolgáltatásinnovációhoz kapcsolódó ingyenes képzést és tanácsadást nyújtanak.

A pályázati felhívás részleteiről további információ található a BORA'94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség honlapján. Projektmenedzser: Filep Réka 20/273 0946 filep.reka@mfu.hu

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza