MUNKAADÓKNAK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > MUNKAADÓKNAKEurópai Online Állásbörze november 20-án2019. október 31. (csütörtök) 09:40news/205_0_300x199xffffff.jpg

Az online börzén elsősorban a szolgáltató szektor (SSC, call center-ek), az IT és a kommunikáció, a pénzügy, a mérnöki tevékenységek és az autóipar pozícióira pályázhatnak az álláskeresők. A részvétel az álláskeresőknek és a munkaadóknak egyaránt ingyenes.

A határok nélküli, legnagyobb nemzetközi toborzási eseményt az idén ötödik alkalommal rendezi meg az EURES Magyarország és a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat az interneten. Új Karrier Magyarországon címmel a hazai vállalatoknál azonnal betölthető pozíciókat hirdetik meg, melyen az álláskeresők és a munkaadók is díjmentesen vehetnek részt. A rendezvény idején tanácsadást és tájékoztatást is nyújtanak a szervezők a munkaerőpiacról, valamint a külföldről érdeklődőknek az élet- és munkakörülményekről, a mielőbbi magyarországi elhelyezkedéshez hasznos gyakorlati tudnivalókról.

Az online állásbörze 2019. november 20-án szerdán 10.00-16.00 óra között a www.europeanjobdays.eu weboldalon zajlik.

Ez idő alatt az álláskeresők szakmai önéletrajzukkal közvetlenül jelentkezhetnek a meghirdetett állásokra, chaten keresztül kérdezhetnek a kiállító cégek képviselőitől, és részt vehetnek akár állásinterjún is. Ehhez az álláskeresőknek legkésőbb az esemény előtti napon regisztrálniuk kell az Európai Online Állásbörze weboldalán, és fel kell tölteniük az önéletrajzukat. Az angol nyelvű regisztrációhoz le lehet tölteni egy magyar nyelvű segédletet.

A vállalatok regisztráció után fel tudják tölteni a felületre a cégbemutatót és az állásajánlatokat, továbbá a börze ideje alatt az érdeklődők rendelkezésére kell állniuk.

EURES Ügyfélszolgálati pont a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kormányhivatalban: Rozman Rita Miskolc, Mindszent tér 3. 46/ 500 796

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza