MUNKAADÓKNAK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > MUNKAADÓKNAKKKV fejlesztési eszköz rásegítő pályázat2020. szeptember 18. (péntek) 10:34news/265_0_300x199xffffff.jpg

Az innováció ösztönzése céljából meghirdetett pályázatra mikro-, kis- és középvállalkozások jelentkezhetnek október 15-ig. Pályázónként maximum 4 millió forint vissza nem térítendő támogatás igényelhető, a rendelkezésre álló forrás erejéig.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által meghirdetett pályázat célja a magyar gazdaság innovációjának ösztönzése, a kutatás-fejlesztés erősítése, a hazai és külföldi kutatási eredmények hasznosítása. A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból összesen 100 millió forint keretösszeg áll rendelkezésre. Pályázónként maximum 4 millió forint vissza nem térítendő támogatás igényelhető, a rendelkezésre álló forrás erejéig. A támogatás intenzitása 100%.

Jelen pályázati konstrukció célja az Európai Unió Horizont Európa programjának European Innovation Council keretében meghirdetett Accelerator (korábbi KKV fejlesztési eszköz) pályázat kidolgozásához szükséges, üzleti tervet is tartalmazó megvalósíthatósági tanulmány elkészítésének támogatása.

További részletek a Nemzeti  Kutatási,  Fejlesztési  és  Innovációs Hivatal honlapján olvashatók.

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza