MUNKAADÓKNAK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > MUNKAADÓKNAKEurópai Online Állásbörze2017. november 20. (hétfő) 09:53news/48_0_300x199xffffff.jpg

Új Karrier Magyarországon címmel rendezik meg az Európai Online Állásbörzét, ahol a karrier lehetőségek mellett tanácsadást és hasznos gyakorlati tudnivalókat is kapnak az érdeklődők. A részvétel munkaadók és munkavállalóknak egyaránt díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Az EURES Magyarország 2017. november 22-én 10.00 és 16.00 óra között Európai Online Állásbörzét szervez. Az online eseménynek köszönhetően azok az érdeklődők is bekapcsolódhatnak, akik földrajzilag távolabb, akár éppen egy másik országban tartózkodnak, ám szeretnének tájékozódni a magyarországi munkaerőpiacról, álláslehetőségekről, élet- és munkakörülményekről. A börze idején tanácsadást és tájékoztatást is nyújtanak a szervezők a munkaerőpiacról, élet- és munkakörülményekről, valamint a mielőbbi magyarországi elhelyezkedéshez hasznos gyakorlati tudnivalókról. Az állásbörzén minőségi betölthető pozíciókat kínálnak informatikusoknak, programozóknak, mérnököknek, gyártási, gyógyszer- és vegyipari szakembereknek és idegen nyelveket beszélő pályakezdő fiataloknak.
A részvétel mindenki számára díjmentes, az állásbörze honlapján történő regisztrációt követően szakmai önéletrajz feltöltésével lehetséges.

Az EURES (EURopean Employment Services - Európai Foglalkoztatási Szolgálat) egy olyan együttműködési szolgálat, melyet országos szintű foglalkoztatási szolgálatok alkotnak. Szakszervezetek és munkáltatói szervezetek ugyancsak részt vesznek benne mint partnerek. Az EURES hálózat célkitűzése, hogy az Európai Gazdasági Térségen (EGT) (az Európai Unió 28 tagállama, valamint Norvégia, Liechtenstein és Izland) belül elősegítse a munkavállalók szabad áramlását.

 

Vissza