MUNKAADÓKNAK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > MUNKAADÓKNAKA lakóhelyétől távoli munkavállalását is támogatjuk!2018. november 29. (csütörtök) 08:18news/54_0_300x199xffffff.jpg

A támogatott foglalkoztatás ideje alatt felmerülő utazási költségek támogatására és lakhatási támogatásra is van lehetőség.

Utazási költségek támogatása

- helyközi utazási költség megtérítése, vagy

- saját gépjármű használat, vagy

- csoportos személyszállítás támogatása keretében.

 

A munkavállaló és a munkáltató is igénybe veheti a támogatást a vonatkozó jogszabályban meghatározott rá eső rész erejéig.

Lakhatási támogatás

A lakóhelyétől távoli elhelyezkedés (min. 60 km) elősegítése érdekében igényelheti az álláskereső a lakhatási támogatást, legfeljebb 1 éves időtartamra, maximum 100.000 Ft/hó összegben. Ez lehetővé teszi, hogy a megyén belüli munkavállalását is segítsük.

A munkaerő-piaci programjának sikeres megvalósítását a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai tanácsadással tudják segíteni.

A fent említett támogatásoknak további feltételei megismeréséhez részletesebb felvilágosításért kérjük, forduljon a járási hivatal foglalkoztatási osztályának munkatársaihoz.

A lakóhelye szerint illetékes járási hivatal elérhetőségeit megtalálja honlapunkon.

Ha érdekli további támogatási lehetőség is, az igénybe vehető szolgáltatások, a kapcsolódó rendezvények, akkor regisztráljon a honlapon. E-mailben fogjuk tájékoztatni.

Vissza