MUNKAADÓKNAK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > MUNKAADÓKNAKMegyenapon a foglalkoztatási paktumirodák2018. június 12. (kedd) 10:37news/88_0_300x199xffffff.jpg

Június 16-án Mezőkövesd ad otthont a Megyenapnak, ahol az egész napos családi programok, koncertek mellet az érdeklődők tájékozódhatnak a foglalkoztatási paktumiroda szolgáltatásairól is.  

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat idén negyedik alkalommal rendezi meg a Megyenapot, ahol az egész napos családi programok, koncertek mellett lehetőség van szakmai találkozásra, illetve a helyi és környékbeli lakossággal való találkozásra.

A rendezvényen három foglalkoztatási paktumiroda munkatársai is várják azokat érdeklődőket – álláskeresőket és munkaadókat egyaránt –, akik szeretnének információt kapni a foglalkoztatási lehetőségekről, támogatásokról, mint bér, bérköltség, vállalkozóvá válás, mobilitás támogatása, képzés, tanácsadás, mentorálás.

Időpont: 2018. június 16. 10.00-16.00
Helyszín: Mezőkövesd, Kavicsos-tó és Szabadidőpark

A Megyenap szimbolizálja az összetartozást, egyúttal lehetőséget teremt arra is, hogy a megye értékeit, a megyei önkormányzat tevékenységét megismerhessék a rendezvényre látogatók. A kiválasztott időpont a magyar történelem egy dicső fejezetére is emlékeztet. 1703. június 16-án lépte át II. Rákóczi Ferenc a magyar határt és ezen a napon vette kezdetét a Rákóczi-szabadságharc. A megyei önkormányzat közgyűlése 2014-ben úgy határozott, hogy ennek a napnak az emlékére 2015-től Megyenapot rendeznek.

Nézze meg a részletes programot!

 

Vissza