MUNKAADÓKNAK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > MUNKAADÓKNAKMegyei innovatív ötletek - pályázat2018. július 20. (péntek) 11:16news/95_0_300x199xffffff.jpg

A megyei vállalkozások július végéig nyújthatnak be pályázatot a BOKIK által alapított innovációs díjra.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) évek óta támogatja tag-vállalatainak innovációs munkáját, és rendezvényeivel, együttműködéseivel a vállalkozások  K+F+I  tevékenységének hatékonyságát, erősítését szolgálja. A megyei kamara 2014-ben alapította az Innovációs díjat, melyhez kapcsolódóan „Innováció a fejlődés rugója” rendezvényt is szerveznek ősszel.
A beérkezett pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el, és a legeredményesebbnek ítélt pályamunkákat egy konferencia keretében mutatják be az érdeklődőknek.
A munkaanyagok benyújtásának határideje: 2018 július 31.
A jelentkezők a szecsi.ilona@bokik.hu email címre küldhetik be az anyagokat, vagy eljuttathatják személyesen is, a BOKIK ideiglenes székházába (3525 Miskolc, Vologda u. 3.).

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő támogatásokról, hírekről, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza