MUNKAADÓKNAK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > MUNKAADÓKNAKPályázat munkahelyteremtő beruházás támogatására2018. augusztus 21. (kedd) 08:48news/97_0_300x199xffffff.jpg

Hatmilliárd forintból idén már második alkalommal hirdeti meg a Pénzügyminisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására kiírt programját. Beadási határidő: 2018. szeptember 10.

A felhívás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának javítása érdekében az – új munkahelyek létrehozását eredményező – munkahelyteremtő beruházások támogatása. A pályázat célja továbbá a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás, a helyi gazdaság megerősítése, valamint a foglalkoztatás bővítése a munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű személyek foglalkoztatásának elősegítése által.

A támogatási keretösszegből megközelítőleg 600 kkv-nál mintegy 3 ezer új munkahely jöhet létre és több ezer megőrizhető.

A támogatás jogcíme: Új eszközök, gépek beszerzése, immateriális javak költségei, továbbá ingatlan vásárlása, tárgyi eszközökhöz, épületekhez kapcsolódó bérleti díjak, lízing költségek, új épület/épületrész felépítésével kapcsolatos építési költségek.

A pályázati eljárást és a támogatás lebonyolítását a Minisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró fővárosi és megyei kormányhivatalok valósítják meg.

A felhívás dokumentációja letölthető a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának honlapjáról:  2018. évi KKV munkahelyteremtő pályázati dokumentáció

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza