BAZ Foglalkoztatási Paktum > Verseny 14 millió Ft-os befektetési lehetőségért2018. november 23. (péntek) 09:14news/129_0_300x199xffffff.jpg

Vezető magyar cégek képviselői, üzleti befektetők, marketing guruk tartanak előadásokat vállalatfejlesztés, befektetés és üzleti modellek témakörben a Miskolci Egyetemen november 28-án. Az esemény második napján pedig startup ötletversenyt rendeznek. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

A BNL Start Inkubátorház, az INPUT Program, a Bay Zoltán Kutatóintézet és a Miskolci Egyetem rendezésében kerül sor az első miskolci Start Me Up! konferenciára és ötletversenyre november 28-29-én Miskolcon. Az esemény első napján vezető magyar cégek képviselői, üzleti befektetők, marketing guruk tartanak majd előadásokat vállalatfejlesztés, befektetés és üzleti modellek témakörben. Az előadók többek között Dr. Vinnai Balázs sorozatvállalkozó, Gerendai Károly üzletember, Mándó Milán CEO, Dorcsinecz József co-founder.
A második nap ötletversenyén egy üzleti kihívásra kell megvalósítható, piacképes megoldást kidolgozniuk a csapatoknak szakmai mentor segítségével. A kidolgozott ötletek közül az első három helyezett értékes ajándékokban részesül. A fődíj a Hiventures és a BNL Start Partners jóvoltából cégalapítási és 14 millió Ft-os befektetési lehetőség.
A versenyre lehet saját ötlettel jelentkezni vagy miskolci cégek által kiírt üzleti kihívásokra megoldást találni.

Helyszín: Miskolci Egyetem C/2 épület BNL Start inkubátorház
Időpont: 2018. november 28-29.

További részletek és regisztráció: https://otletverseny.startmeup.hu/

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza