BAZ Foglalkoztatási Paktum > Hat új tag csatlakozott a megyei paktumhoz2017. július 7. (péntek) 10:00news/13_0_300x199xffffff.jpg

A Megyeháza dísztermében tartotta soron következő ülését a paktumszervezet 2017. június 29-én. Az eseményen hat új tag írta alá az együttműködési megállapodást, valamint a résztvevők szakmai egyeztetést tartottak a megyei foglalkoztatási stratégiáról.

Török Dezső, a Paktum Irányító Csoportjának elnöke köszöntötte a Paktumszervezet ülésén megjelenteket és tájékoztatást adott a 2017. június 7-i Irányító Csoport (ICS) üléséről, a közbeszerzésekről, a konzorciumi tagság tervezett változtatásáról és a megyében eddig létrejött helyi paktumszervezetekről. Az ICS ülésen hat újonnan alakult helyi paktum felvételéről született határozat, mely szervezetek képviselői június 29-én ünnepélyes keretek közt aláírták az együttműködési megállapodást. A megyei paktumszervezet új tagjai: Forró Községi Önkormányzata, Edelényi Kistérség Többcélú Társulása, Mezőcsát és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás, Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás, Sátoraljaújhely Város Önkormányzata és Szirmabesenyő Nagyközség Önkormányzata.

Az ülésen került sor a készülő megyei foglalkoztatási stratégiával kapcsolatos szakmai vitaindító megbeszélésre, ahol a jelenlévők megosztották észrevételeiket, tapasztalataikat.

 

Még több információ itt:

Emlékeztető a paktumszervezet 2017. június 29-i üléséről

 

Előterjesztés:

Javaslat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktum Paktumirodája Szervezeti és Működési Szabályzatának elfogadására.

 

Határozat:

4/2017 (VI. 29.) – a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktum Paktumirodája Szervezeti és Működési Szabályzatának elfogadása


Fotók a 2017. június 29-i ülésről

Vissza