BAZ Foglalkoztatási Paktum > Település-marketing workshop2019. január 7. (hétfő) 14:08news/132_0_300x199xffffff.jpg

Mitől lehet egy település sikeres és egyúttal vonzó mások számára is? Hogyan alakítható a település imázsa?  Hogyan érhetjük el a polgáraink, a turisták és a vállalkozások elégedettségét, lojalitását? Legyen részese egy informatív és együtt gondolkodó műhelymunkának és REGISZTRÁLJON az eseményre! Település-marketing workshop Borsod-Abaúj-Zemplén megyében január 17-én.

Tudjuk. hogy még javában tart a tél, de mi arra szeretnénk biztatni, hogy tavaszi felfrissülést vigyen az életébe, pontosabban a lakóhelye életébe. Olyan műhelymunkára hívjuk, ahol együtt gondoljuk végig, miért is fontos a település-marketing, a márkázás, mitől lehet egy település sikeres és egyúttal vonzó mások számára is. Hogyan alakítható a település imázsa? Hogyan erősíthető a helyi identitás? Melyek a hatékony eszközök és csatornák a település népszerűsítésére? 

Akiknek már sikerült

Olyan előadókat hívtunk, akik már részt vettek település-márkázás gyakorlati megvalósításában, de nem dőltek hátra. Tudják, hogy ezen a területen mindig van mit tenni. 

Mikor?

2019. január 17. csütörtök 9.30-tól regisztráció, workshop 10.00-13.00

Hol?

Megyeháza, Díszterem (Miskolc, Városház tér 1.)

Kiknek szól?

A workshopra Borsod-Abaúj-Zemplén megyei polgármesterek, paktummenedzserek, turisztikai és marketing szakemberek, rendezvényszervezők, valamint település fejlesztésében érdekelt egyesületek, alapítványok képviselőinek  jelentkezését várjuk. A részvételhez csupán regisztrálni szükséges. A terem befogadó képessége korlátozott, ezért minél előbb érdemes jelentkezni.

REGISZTRÁLOK!

A rendezvény szervezői

Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat
Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktumiroda,
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Marketing-Intezet_logo.png    borsod.jpg    bazpaktum_logo1.jpg

Marketingaktív megye 2018

Az esemény apropója, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat 2018-ban elnyerte a Marketingaktív megye címet. Ez az elismerés nem pályázható, hanem annak köszönhető, hogy a 4. Országos Városmarketing Díj keretében a legtöbb elismerő "Városmarketing gyémántot" megyebeli települések (Kazincbarcika és Miskolc) nyerték el, a két város összesen kilencet. A díjat a Magyar Marketing Szövetség ítéli oda a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete, valamint a Hinora Marketing Group, mint alapítók kezdeményezésére. A Megyei Önkormányzat a kitüntető címmel megkapta a lehetőséget egy település marketing workshop rendezésére is a Marketing és Turizmus Intézettel közös szervezésben.

A rendezvény fővédnöke

Torok_Dezso.PNGTörök Dezső

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat
elnök

 

 

Előadók

PIskoti.PNGDr. Piskóti István

Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet
igazgató

Több mint száz megbízás, program megvalósításában vett részt többek között térség- és városmarketing stratégia, márkaépítés, turizmusmarketing, desztináció-marketing fejlesztése témakörben. Legutóbb éppen Bács-Kiskun megye marketingstratégiája elkészítését irányította. A települések számára is izgalmas lehetőségeket kínáló, az egyetemistákat megmozgató Országos Városmarketing Verseny és Konferencia alapítója, szervezője.

cziczo_zsuzsanna.PNGCziczó Zsuzsanna

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal
Programszervezési Főosztály, Kulturális és Marketing Osztály
osztályvezető

Miskolc imázsépítése, avagy a sikeres városmarketing titkai. 2018-ban Városmarketing gyémánt díjjal jutalmazott programok: Bike Day, adventi villamos, Avasi Borangolás, Miskolc új arculata, az MVK Zrt. weboldala, az Automotive Hungary-n való részvétel, Utazz velünk MVK-kampány.

 

makkai.PNGDr. Makkai Orsolya

Barcika Art Kft.
ügyvezető igazgató

Kolorcity városmárka. 2018-ban Városmarketing gyémánt díjjal jutalmazott programok: Kolorfesztivál, Fitt Barcika tömegsport rendezvény.

 

gecsei.PNGGecsei Anikó

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal, Paktumiroda
paktummenedzser

Marketingszemlélet a digitális világban. Településimázs az online térben -  a gazdaságfejlesztés fókuszában.

 

 

Marketing-Intezet_logo.png  miskolc_logo_650.jpg  kolorcity.PNG  bazpaktum_logo1.jpg

 

 

REGISZTRÁLOK!

 

 

 

Vissza