BAZ Foglalkoztatási Paktum > Munkaerőpiaci igényekhez igazodó oktatás2019. február 5. (kedd) 14:16news/141_0_300x199xffffff.jpg

Multikkal együttműködve és a Digitális Jólét Programhoz kapcsolódva alakították ki a tantervet abban a középiskolában, ahol a jövő építésztervezőit, applikációfejlesztőit, ipari 3D-tervezőit, reklámgrafikusait és 3D animációs szakembereit képezik majd ki.

A munkaerőpiaci igényekhez igazodó oktatással, a digitáliskompetencia képzésére fókuszálva indítja első középiskolai osztályait idén szeptemberben a Gyermekszem.pont Alapítvány a Diákszempont Általános Iskola és Gimnáziumban. Az alapítvány az országban egyedülállóan hoz létre a digitáliskompetencia-képzéshez szükséges 15 munkaállomásos labort, hogy a jövő 3D programozóinak és tervezőinek középiskolai oktatását megteremtsék. Hiányszakmákban képeznek szakembereket: a jövő építésztervezőit, applikációfejlesztőit, ipari 3D tervezőit, reklámgrafikusait és 3D animációs szakembereit.

Forrás: forbes.hu

További részletek a Forbes Legyél jobb! rovatában olvashatók: Nagyvállalati szemlélettel indul az első hazai középiskolai 3D-képzés

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza