BAZ Foglalkoztatási Paktum > Digitális KKV Nap Sárospatakon2019. február 8. (péntek) 11:30news/142_0_300x199xffffff.jpg

Mennyire tud lépést tartani a hazai kkv szektor a digitális fejlődéssel? Honnan kaphat egy vállalkozás az elképzelések megvalósításához forrást? A KKV Nap fókuszában a gépipari vállalkozások számára hasznos digitális megoldások állnak. Időpont: február 12.

A Digitális KKV Nap országos rendezvénysorozattal a szervezők célja, hogy a hazai vállalkozások első kézből kaphassanak tájékoztatást a digitális vállalkozásfejlesztés külső finanszírozásának lehetőségeiről és a legújabb informatikai trendekről. Az eseményen lehetőség közös beszélgetésre, találkozásra a szállítókkal, a tanácsadókkal, a pályázatkészítőkkel és hitelt nyújtó intézmények képviselőivel.

A sárospataki program a gépipar területén tevékenykedő vállalkozások számára kínál digitális megoldásokat, olyan rendszereket, amelyek segítségével optimalizálhatják készleteiket, rendeléseiket, növelhetik profitjukat, átláthatóvá, jól követhetővé tehetik munkafolyamataikat.

A rendezvény helyszíne: Hotel Bodrog, Sárospatak, Rákóczi Ferenc utca 58.,
időpontja: 2019. február 12. (kedd) 10.00 óra

Részletes program és jelentkezés a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon.

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére. 

Vissza