BAZ Foglalkoztatási Paktum > Álláskeresők a szakmabemutató rendezvényen2019. március 28. (csütörtök) 15:10news/151_0_300x199xffffff.jpg

Nagy sikerrel került megrendezésre a Megyei Paktum paktumirodája által szervezett szakmabemutató rendezvény.

Elsőként március 27-én, Encsen, Mika Gábor egyéni vállalkozó telephelyén 50 fő érdeklődőnek volt alkalma ismerkedni a vállalati munkakörülményekkel és az alábbi szakmacsoportokkal (pultos, felszolgáló, jármű karbantartó, irodai adminisztrátor).

Az esemény megnyitásaként Szeles András, Encs város polgármestere köszöntötte a megjelenteket.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal képviseletében Dr. Kovács János, főjegyző a projekt célját ismertette, miszerint a 2016-2021 közötti időszakban képzési és foglalkoztatási programokat valósít meg a köz- és gazdasági szféra partnerségében, amelyek hozzájárulnak a megye népességének megtartásához, az életminőségének javításához, a munkaképesség fenntartásához.

 KĂŠp_1.jpg

Mika-Szalai Otília házigazdaként beszélt a vállalkozás indulásáról, a cég fejlődéséről; majd tájékoztatást adott a jelenlévőknek a munkakörökkel kapcsolatos elvárásokról, a foglalkoztatás körülményeiről. A résztvevők kérdéseik által hasznos információkra tettek szert a munkavállalási lehetőségekről, feltételekről.

 

A szakmabemutatók sora tovább folytatódik, a megye területén az idei és a következő év során még 23 alkalommal kerül megrendezésre.

 

 

 

 

 

 

 

Vissza