BAZ Foglalkoztatási Paktum > Digitális piactér helyi termelőknek, éttermeknek2019. április 15. (hétfő) 11:25news/157_0_300x199xffffff.jpg

A kis- és közepes termelőket köti össze az éttermekkel a Supp.li digitális piactér. A szolnoki alapítású cég a különleges élelmiszereket termelők friss és feldolgozott termékeit juttatja el a bel- és külföldi megrendelőkhöz.

A kistermelők külföldre való terjeszkedésének oka sokszor a nyelv-, a jogi és adóügyi ismeretek hiánya, ilyenkor jól jöhet egy olyan vállalkozás, amelyik segít áthidalni ezeket a nehézségeket. A Supp.li e-kereskedelem platformon keresztül az egyedi élelmiszereket előállítók a magyarországi vendéglátóegységek mellett külföldi éttermekbe is eljuttathatják termékeiket. A digitális piactér kínálatában organikus, vegán, kézműves és mentes termékek találhatók. A felületen jelenleg 100 ügyfél talál egymásra, de a A 2016-ban bejegyzett cég folyamatosan bővíti az előadó és vevő körét .

A Supp.li startup 144 millió forintos befektetést kap a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől, melyből az osztrák és német piacon való terjeszkedést valósítja meg.

Regisztráljon honlapunkon, hogy ha a helyi termékek fejlesztésével kapcsolatos hírekről, rendezvényekről az elsők között szeretne értesülni.

Vissza