BAZ Foglalkoztatási Paktum > Szakmabemutató a Mályi-Glass Kft-nél2019. május 21. (kedd) 14:24news/166_0_300x199xffffff.jpg

A Megyei Paktum a Nyékládházi Foglalkoztatási Paktumirodával együttműködve 2019. május 28-án a Mályi-Glass Kft-nél tartja szakmabemutató rendezvényét.

A cég szolgáltatási köréhez tartozik a hőszigetelő üveg gyártása, az üveg és kiegészítő termékek kereskedelme. Az üvegszerkezetek gyártása mellett nagy gondot fordítanak az igény szerinti műszaki tanácsadásra partnereik részére. Kollégáik energetikai, statikai, biztonságtechnikai és esztétikai elvárások meghatározásában is próbálják segíteni a megrendelőik igényeinek kielégítését. Felkészült szakértői csapatuk több éves tapasztalattal rendelkezik, a helyszíni felméréstől a tervezésig segítik megtalálni a leginnovatívabb megoldást. A megrendelt termékek kiszállítását vállalják az ország egész területén.

A szakmabemutatón résztvevő 50 fő álláskereső a cég telephelyén érdeklődhet a munkakörülményekről, álláslehetőségekről, valamint megismerkedhet az alábbi munkakörökkel:

- üvegvágó gépkezelő,

- irodai adminisztrátor,

- udvaros gondnok.

Szakmabemutató rendezvény időpontja: 2019.05.28. 09:00-12:00

Szakmabemutató rendezvény helyszíne: Mályi-Glass Kft. (3434 Mályi, Pesti u.7.)

A rendezvényen való részvétel ingyenes, az érdeklődőket a helyszínen várjuk.

/Forrás: www.malyiglass.eu/

Vissza