BAZ Foglalkoztatási Paktum > Üvegmegmunkálással ismerkedtek az érdeklődők2019. május 28. (kedd) 15:49news/171_0_300x199xffffff.jpg

2019. május 28-án Mályiban valósult meg az üveggyártás folyamatát bemutató rendezvény.

A családi vállalkozásban működő Mályi-Glass Kft. több, mint 20 éves tapasztalattal áll megrendelői szolgálatára, hagyományos üvegtermék kereskedelemmel és különféle speciális hőszigetelt, biztonsági üvegszerkezetek előállításával.

A legkorszerűbb üvegipari technológiával, széles termékkínálattal, kreatív megoldásokkal és egy kitűnő szakértő csapattal váltak ez idő alatt Magyarország és több kelet-közép európai ország megbízható gyártójává.kĂŠp2.png

Cégük küldetése, hogy a normál üvegszerkezetek mellett, egyéb speciális, akár egyedi termékekkel is ki tudják szolgálni ügyfeleiket.

Az üveggyártó vállalkozásnál 50 fő érdeklődőnek nyílt alkalma megismerkedni az üvegvágó gépkezelő munkakörrel, valamint a cég által kínált lehetőségekkel. 

A csarnokban a résztvevők nagy érdeklődéssel követték végig a gyártás minden részfolyamatát és tették fel kérdéseiket a munkáltató felé.

Pásztor Sándor és PásztornkĂŠp3.pngé Gönczi Klára, a cég ügyvezetői részletesen bemutatták a családi vállalkozást, a tevékenység ellátásához szükséges munkaköröket, a napi munkaidőt, a nyitott pozíciókat. Az érdeklődők kérdéseire reagálva beszéltek az alkalmazás feltételeiről, a munkáltatói elvárásokról, illetve arról, hogy milyen juttatást nyújt mindezért a munkavállalóknak a cég.

A Megyei Paktum soron következő szakmabemutató rendezvényét a fémmegmunkálással foglalkozó LEAX Hungary Zrt-nél tartja 2019. május 30-án.

/Forrás: www.malyiglass.eu/

Vissza