BAZ Foglalkoztatási Paktum > Tehenészeti telepen érdeklődtek az álláskeresők2019. augusztus 15. (csütörtök) 13:49news/183_0_300x199xffffff.jpg

Az állattenyésztés került terítékre a szakmabemutató rendezvényen 2019. augusztus 14-én, mely a Megyei Paktum program keretében a Mezőcsát és térsége Foglalkoztatási Paktumiroda és a Mezőcsáti Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának közreműködésével valósult meg.

A Taskó és Társa Kft. tehenészeti telepén, Tiszakeszin Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte a rendezvényen résztvevőket, ismertette a foglalkoztatási projekt célját kiemelve a szakmabemutató rendezvények fontosságát. Tiszakeszi_3.jpg

Czókó János, a telep ágazatvezetője vezette körbe a jelenlévőket a területen, bemutatta a családi vállalkozást. Elmondta, hogy a kft. 2003-ban alakult, a növénytermesztés és a mezőgazdasági szolgáltatásnyújtás mellett az állattartás is a tevékenységi körébe tartozik. Ismertette a telepen betölthető munkaköröket (állattartó szakmunkás; állattenyésztő és állategészségügyi technikus; aranykalászos gazda; mezőgazdasági gépész, gépésztechnikus; mezőgazdasági technikus) és a foglalkoztatás feltételeit. Az állattenyésztő telepen a bejárás során az érdeklődők által feltett kérdésekre is készségesen válaszolt a házigazda. 

A Megyei Paktum következő szakmabemutató rendezvényére 2019. szeptember 24-én Forrón, az Abaújtej Közös Vállalatnál kerül sor.

Vissza