BAZ Foglalkoztatási Paktum > Helyi termelők és szolgáltatók megyei katalógusa2019. augusztus 28. (szerda) 13:05news/186_0_300x199xffffff.jpg

A helyi termékek, szolgáltatások népszerűsítését és értékesítését segítő megyei termékkatalógus készül, amelyben bárki megtalálhatja a közelében kapható, számára fontos, helyben előállított termékeket. Az online megjelenés térítésmentes a termelőknek és a szolgáltatóknak.

A helyi termékek és szolgáltatások fontos szerepet töltenek be a helyi gazdasági rendszerben és növelik a foglalkoztatást. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglakoztatási Paktum műhelyfoglalkozásokkal támogatja a termelők és szolgáltatók alapvető vállalkozói készségének fejlesztését, mely során a résztvevők megismerhetik a megyebeli jó gyakorlatokat is. A kis termelők számára kihívást jelent a kínálatuk népszerűsítése és értékesítése, melyhez segítséget nyújt az a megyei termékkatalógus, amiben a megjelenés térítésmentes. Az érdeklődők az online katalógust készítő BORA 94 Megyei Fejlesztési Ügynökségnél jelentkezhetnek az alábbi módon:

vagy

  • jelzik érdeklődésüket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

BORA 94 Megyei Fejlesztési Ügynökség
Palkó Gyula
Tel.: 20/540 35 72
E-mail: palko.gyula@mfu.hu

 

Szeretne még több helyi termékről szóló cikket? Itt megtalálja.

 

 

Vissza