BAZ Foglalkoztatási Paktum > KKV szektor tőkefinanszírozása2019. szeptember 9. (hétfő) 09:46news/189_0_300x199xffffff.jpg

A Hiventures 31 milliárd forintos KKV üzletágat indít a hazai kis- és középvállalati szektor erősítése céljából. A befektetés mértéke esetenként 50 millió és 3,1 milliárd forint között mozog 10% körüli éves hozammal, az elvárt önerő pedig körülbelül 30%, ami ügyletenként változhat.

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Csoporthoz tartozó Hiventures KKVPRO tőkefinanszírozási megoldásokat kínál a hagyományos kis- és középvállalkozói szektor számára, mellyel hozzájárul a piac szereplőinek versenyképességéhez és nemzetközi aktivitásuk ösztönzéséhez. A finanszírozási megoldásokkal, azokat a hazai vállalkozásokat és vezetőit célozzák, akik családon kívüli cégutódlásban gondolkodnak, hazai és külföldi cégfelvásárlással kívánják bővíteni tevékenységüket, növelni versenyképességüket és kiaknázni a mérethatékonyságban rejlő potenciálokat, valamint akik, már kinőtték az országhatárt és külföldi országokban való befektetésben gondolkodnak.

Az üzletággal kapcsolatos információ megtalálható a Hiventures KKVPRO honlapján. A témakörben október 17-én konferenciát is rendeznek KKV Tőkefinanszírozás 2019: Utódlás, Fúzió, Export címen.

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza