BAZ Foglalkoztatási Paktum > Minőségi, fejlődő és stabil munkahely az Ecotherm-Irsa Zrt.-nél2019. október 2. (szerda) 13:46news/198_0_300x199xffffff.jpg

2019. október 1-jén Perkupán, az Ecotherm-Irsa Zrt.-nél tájékozódhattak az érdeklődők a cégnél meglévő munkakörökről, nyitott pozíciókról, az alkalmazás feltételeiről.

A cég 2014-ben alakult, jelenleg 14 fővel dolgoznak. Célkitűzésük, hogy minőségi munkával egy folyamatosan fejlődő és stabil munkahelyet hozzanak létre, amelyben főszerepet kap a vevői megelégedettség.

Fő tevékenységi körük a gőzellátás, lègkondicionálás, emellett tapasztalatuk van acélszerkezet és kazán gyártásban is.

Folyamatosan bővülő gépparkukkal lehetőségük van CO2, Ív és AWI hegesztésre; fém fűrészelésre; lemezhengerítésre (kúp is); fúrásra 50-es átmérőig; marásra, esztergálásra, lemezvágásra és lemezhajlításra.

A megyei foglalkoztatási paktum program szakmabemutatójának keretein belül a vállalkozásnál 50 fő érdeklődőnek nyílt alkalma megismerkedni az esztergályos, forgácsoló, lakatos, hegesztő munkakörökkel, valamint a cég által kínált lehetőségekkel. 

A csarnokban a résztvevők nagy érdeklődéssel követték végig a gyártás minden részfolyamatát és tették fel kérdéseiket a munkáltatót képviselő Mihalik Bertalan, telephely vezető felé.

Vissza