BAZ Foglalkoztatási Paktum > Cégek és szakmák utcája Miskolcon2019. október 30. (szerda) 16:09news/204_0_300x199xffffff.jpg

Pályaválasztási kiállításon mutatkoznak be az iskolák, a gyakorlati képzőhelyek és a munkáltatók november 20-21-én a miskolci sportcsarnokban. Az első napon hét egyetem továbbtanulási ajánlatát is megismerhetik a középiskolások.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya kétnapos pályaválasztási kiállítást szervez azzal a céllal, hogy segítse a fiatalokat és a szülőket a munkaerő-piaci igényeknek megfelelő pályaválasztási döntésben. A „Cégek és szakmák utcájában” mutatják be az iskolák, a gyakorlati képzőhelyek és a munkáltatók az adott foglalkozások sajátosságait, a jellemző tevékenységeket, munkaeszközöket, gyakorlati bemutatók prezentálásával. A kiállítás első napján, november 20-án hét egyetem továbbtanulási ajánlatait is megismerhetik a középiskolás fiatalok.

A kiállítás időpontja: 2019. november 20. (szerda) 10:00-17:00 óra és 21. (csütörtök) 9:00-16:00 óra;
helyszíne: Miskolci Generáli Aréna (3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 19.)

A 20. alkalommal szervezett kiállításon szülők, tanárok és leendő diákok találkozhatnak az oktatási és képző intézményekkel, információt szerezhetnek a gyakorlati szakképzés lehetőségeiről és feltételeiről. A kiállító intézmények saját standjukon szakmabemutatókat tartanak, ahol lehetőséget biztosítanak a munka kipróbálására, a szakmai folyamatok megismerésére, esetleg kóstolásra.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal a paktum projekt konzorciumi tagja.

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza