BAZ Foglalkoztatási Paktum > Virtuális piac társadalmi vállalkozásoknak2017. szeptember 12. (kedd) 09:15news/21_0_300x199xffffff.jpg

Virtuális áru- és szolgáltatás bemutató honlapon ingyenes megjelenést biztosít az OFA Nonprofit Kft. a társadalmi vállalkozások számára.

A PiacTárs projekt célja a társadalmi célú vállalkozások dinamizálása és stabilizálása, ösztönzi a piacképes termékek és szolgáltatások előállítását a tartós foglalkoztatási lehetőségek létrehozása érdekében. E cél érdekében az OFA Nonprofit Kft. térítésmentes szakmai szolgáltatásokat biztosít, melyek a társadalmi vállalkozások versenyképes, fenntartható piaci működését segítik. A projekt keretében működik a PiacTér webes felület, ahol a társadalmi vállalkozások térítésmenetesen bemutathatják termékeiket és szolgáltatásaikat. A nagyközönségtől visszajelzést kaphatnak azok minőségére, továbbá a felületen keresztül lehetőség nyílik a kapcsolatfelvételre.

A szociális gazdaság fejlesztését a megyei paktum is támogatja a foglalkoztatási és gazdaságfejlesztési projekt keretében. A témakörhöz kapcsolódó ingyenes tanácsadó rendezvényünkre a honlapon történő regisztráció után meghívót küldünk az érdeklődőknek.

Az OFA Nonprofit Kft. a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktum szervezetének tagja.

Vissza