BAZ Foglalkoztatási Paktum > Sárospatakon járt a szakmabemutató rendezvény2019. december 13. (péntek) 14:41news/218_0_300x199xffffff.jpg

Az idei év utolsó szakmabemutatója Sárospatakon került megrendezésre 2019. december 11-én, ahol az érdeklődőknek a Pataki Kerámia Kft.-nél nyílt lehetősége tájékozódni a cégnél meglévő munkakörökről, nyitott pozíciókról, az alkalmazás feltételeiről.

Az 1926-ban alapított és napjainkban is ugyanott működő manufaktúra termékei már a 19. század elején jelentős nemzetközi sikereket könyvelhettek el. A kerámia használati eszközei megtalálhatók voltak Európa nagyvárosainak üzleteiben. Az alapítás óta ugyan eltelt közel száz év, de a Pataki Kerámia Manufaktúra napjainkban is a magas minőségű és esztétikai értékű kézműves termékek születésének helyszíne.

A Manufaktúrában minden egyes terméket megközelítőleg 120 alkalommal vesznek kézbe az azt készítő mesterek. Minden egyes munkafolyamat megköveteli az emberi kézműves tudást.

A megyei foglalkoztatási paktum program szakmabemutatójának keretein belül a vállalkozásnál 50 fő érdeklődőnek nyílt alkalma megismerkedni kerámiakészítő és -festő, gipszmodell-készítő, lakatos és villanyszerelő munkakörökkel, valamint a cég által kínált lehetőségekkel. 

A résztvevők nagy érdeklődéssel követték végig a gyártás minden részfolyamatát és tették fel kérdéseiket a munkáltatót képviselő Bartus István felé.

Vissza