BAZ Foglalkoztatási Paktum > Októbertől tanácsadó rendezvények2017. szeptember 13. (szerda) 09:41news/22_0_300x199xffffff.jpg

A szociális gazdaság és a humánpolitika fejlesztése céljából tanácsadási rendezvényeket szervez a megyei paktumiroda, melyeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az Ex Ante Tanácsadó Iroda Kft. az OKT-FULL Tanácsadó Kft.-vel közösen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat megbízásából a megyei paktum projekt keretében a szociális gazdaság fejlesztése, illetve a megyei vállalkozások humánpolitikájának fejlesztése érdekében tanácsadást nyújt. A tanácsadási alkalmakra 2017 októbere és 2020 decembere között kerül sor összesen 56 alkalommal, a megye több településén. A rendezvényeken délelőtt csoportos formában előadások és műhelymunkák keretében 1-1 vonatkozó téma kerül feldolgozásra, délután pedig egyéni, ingyenes tanácsadások igénybevételére lesz lehetőség.

A szociális gazdaság fejlesztése rendezvénysorozat keretében a szociális gazdaság iránt érdeklődők számára olyan ismereteket kívánunk átadni, amelyek segíthetik olyan piaci tevékenységek kialakítását, majd fenntartását, amelyek társadalmi szempontból hasznos célt szolgálnak és / vagy hátrányos helyzetű személyek foglalkoztatását célozzák meg.

A vállalkozások humánpolitikájának fejlesztése rendezvénysorozat (HR klub) során olyan ismereteket kívánunk átadni, amelyek a vállalkozások humánpolitikájának fejlesztésén keresztül a munkakínálat bővítését, valamint a hátrányos helyzetű személyek foglalkoztatását is segítik, miközben a térség HR szakembereinek vélemény és tapasztalatcseréjét is támogatják.

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvétel minden, a megye területén már működő vagy újonnan létrehozott vállalkozás, nonprofit gazdasági társaság, szociális szövetkezet, civil szervezet, valamint helyi és nemzetiségi önkormányzat számára nyitott.

A tanácsadási alkalmak tartalmáról, felépítéséről a tájékoztatókban a későbbiekben bővebben is olvashat. Az aktuális rendezvények időpontjáról, helyszínéről és tartalmáról tájékozódhat a Paktum honlapján, illetve feliratkozhat a hírlevélre a lenti e-mail címeken.

Kérdéseivel, javaslataival kapcsolatban forduljon bizalommal a tanácsadó cégekhez az alábbi elérhetőségeken: bazszocialisgazdasag@exante.hu vagy a bazhumanpolitika@exante.hu.

Vissza