BAZ Foglalkoztatási Paktum > Takata, ahol élmény a gyárlátogatás2017. szeptember 14. (csütörtök) 11:59news/23_0_300x199xffffff.jpg

Technikai kalandokra várják a látogatókat a Takata legnagyobb és legmodernebb gyárában Miskolcon. Légzsák tesztelése, mókázó festő robotok, 3D nyomtatás, Lego robotok…

A kutatók éjszakáját minden évben nagy érdeklődés kíséri országszerte. Ehhez a rendezvényhez csatlakozott a légzsákokat gyártó Takata.  Mindamellett, hogy a légzsák gyártását, tesztelését is bemutatják, a séta során több olyan állomás is van, ahol szórakoztató módon lehet megismerni az alkalmazott technikákat. Ehhez segítségül hívták három miskolci szakgimnázium tanulóit is, akik többek között Lego robot, zenélő TESLA tekercs és 3D nyomtató bemutatót tartanak.

 

Hoterkep_2.PNG

A vállalkozó szellemű látogatók útközben készíthetnek hőkamerás fotót, emlékérmet és névre szóló kulcstartót is gravírozhatnak.

 

A miskolci Takata az idén is olyan élményprogramot kínál, hogy észre se venni az időmúlását és feltámad az emberben a gondolat, hogy itt szeretne dolgozni. A szeptember 29-i szakmatúrán technikai kalandtúrán a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges.

Nézze meg a részletes programot a kutatók éjszakája honlapon.

Miskolci helyszínek a kutatók éjszakáján:

Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház

Dr. Szabó Gyula Bemutató Csillagvizsgáló

Herman Ottó Gimnázium Herman Labor

Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon

Marcel Loubens Barlangkutató Egyesület

Miskolci Egyetem

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Miskolc)

Takata Safety Systems Hungary Kft.

 

A Miskolc-Takata Safety Systems Hungary Kft. a miskolci paktumszervezet tagja.

Vissza