BAZ Foglalkoztatási Paktum > Március 17-én ingyenes wifire lehet pályázni MÓDOSULT!!2020. március 15. (vasárnap) 17:27news/230_0_300x199xffffff.jpg

Digitális szakadék áthidalását támogató pályázatra jelentkezhetnek március 17-18. között a települések (vagy azokkal egyenértékű helyi önkormányzatok) vagy települések által létrehozott társulások. A vissza nem térítendő támogatás összege 15 ezer euró.

Alábbi hírünk módosult, részleteket olvassa el itt: Wifi pályázat ELHALASZTVA!

A WiFi4EU kezdeményezés célja, hogy elérhetővé váljanak többek között az e-egészségügy és az e-kormányzat szolgáltatásai, egyúttal lehetővé tegye a digitális társadalmi befogadásra irányuló új ajánlatok – például számítógépes és internetes kurzusok – létrehozását, valamint előmozdítsa a digitális termékek és szolgáltatások terén innovatív helyi kis- és középvállalkozások fejlődését. A nyertes pályázó a támogatást wifi-berendezések telepítésére használhatja olyan nyilvános helyeken, ahol még nem áll rendelkezésre ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolat, többek között parkokban, tereken, középületekben, könyvtárakban, egészségügyi központokban és múzeumokban.

A pályázatokat csak elektronikus úton lehet benyújtani, amihez a település WiFi4EU portálon történő regisztrációjához használt EU Login-fiókon keresztül fel kell tölteni a portálra az előírt igazoló dokumentumokat. Ezen túlmenően a pályázatokat a felhívás megnyitásának időpontja után kell benyújtani, vagyis 2020. március 17. közép-európai idő (brüsszeli idő) szerint 13:00:00 óra után. A jelentkezés határideje: 2020. március 18. közép-európai idő (brüsszeli idő) szerint 17:00:00 óra. A pályázatok az EU valamennyi hivatalos nyelvén elkészíthetők.

Az utalványok kiosztása a pályázatok sikeres benyújtásának sorrendjében történik, a WiFi4EU portálon rögzített elektronikus időbélyegzője szerint.

A sikeres benyújtáshoz figyelmesen olvassa el a felhívásban található négy elfogadhatósági követelményt és a gyakran feltett kérdések menüpontot is.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye szinte valamennyi települése jogosult pályázni. A lista letölthető a WIFI4EU oldalról.lista.JPG

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza