BAZ Foglalkoztatási Paktum > Válaszok a vállalkozások számára a koronavírus helyzet kezelésére2020. április 14. (kedd) 18:20news/243_0_300x199xffffff.jpg

Vállalkozói információs portál nyújt tájékoztatást a vállalkozásoknak a jelen helyzetben felmerülő kérdésekben. A vállalkozók kérdéseket tehetnek fel, valamint több témakörben szakértői dokumentumokat tölthetnek le, de megtalálható itt a helyzetre kidolgozott hitel- és tőketermékek gyűjteménye is.

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) megbízásából az Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. (IFKA) által létrehozott honlap célja a vállalkozások gyors, hiteles és közérthető tájékoztatása.

A legfrissebb gazdasági intézkedések hírei mellett a vállalkozók a gyakran ismételt kérdésekre találnak válaszokat adóügyi, munkajogi, finanszírozási és forrásbevonási témakörökben. Az oldalról letölthetők többek között olyan szakértői anyagok, amelyek kifejezetten a koronavírus-járvány miatt előállt helyzetben felmerült munkajogi kérdésekben alkalmazhatók. Összegyűjtötték azokat a képzéseket, melyek jelenleg térítésmenetesen elvégezhetők, valamint azokat, amelyek legalább egy része távoktatásban elvégezhető.

További részletekért keresse fel a https://vali.ifka.hu/hu  honlapot.

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

 

Vissza