BAZ Foglalkoztatási Paktum > Mezőgazdasági munka2020. április 16. (csütörtök) 14:25news/244_0_300x199xffffff.jpg

Mezőgazdasági álláslehetőségeket kínáló internetes oldalt indított az Agrárminisztérium.

Az Agrárminisztérium megbízásából a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat támogatásával létrehozta a Munkaszüret online platformot, amely segítheti a munkaerőhiányban küzdő cégeknek megtalálni a megfelelő munkaerőt tevékenységeik elvégzéséhez.

A munkaadók térítésmenetesen regisztrálhatnak a honlapon, majd jóváhagyás után egy űrlap kitöltésével tehetik közzé álláshirdetésüket. A regisztráláshoz segítséget nyújt az Útmutató menüpont.

A munkát keresők regisztrálás nélkül, a Munkalehetőségek menüpontra kattintva megtekinthetik az összes elérhető álláskínálatot. A szűrő segítségével kiválasztható, hogy mely megyében vagy településen és milyen ágazatban ajánlanak idénymunkát.

Június végéig mentesülnek más gazdasági területekhez hasonlóan a munkáltatók a munkavállalóik munkabérei utáni közterhek megfizetése alól a turizmus és a vendéglátás kényszerű szüneteltetése miatt leginkább bajban lévő ágazatokban, így a díszkertészeknél, a bor- és szőlőtermelőknél, a pálinka-előállítóknál, a kisüzemi sörfőzdéknél és a vadgazdálkodási szolgáltatóknál is. További részleteket olvassa el itt: Újabb jelentős döntések az agrárium támogatására

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza