BAZ Foglalkoztatási Paktum > Kkv-k nemzetközi együttműködése - pályázati információs nap 2020. július 8. (szerda) 11:04news/252_0_300x199xffffff.jpg

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2020. augusztus 25-én információs napot szervez EUROSTARS-program pályázatról, melynek beadási határideje 2020. szeptember 3.

A EUROSTARS-program az Európai Bizottság és több tagállam közös programjaként a kutató-fejlesztő KKV-k nemzetközi együttműködésben megvalósuló projektjeit támogatja.

Ebbe a kategóriába olyan – az EU kis- és középvállalatokról szóló definíciójának megfelelő – kkv-k tartoznak (250 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató vállalkozások, amelyek éves forgalma nem haladja meg az 50 millió eurót, vagy éves mérlegfőösszegük nem haladja meg a 43 millió eurót), amelyek éves forgalmuk legalább 10%-át kutatás-fejlesztésre fordítják, vagy teljes állású alkalmazottaik 10%-a kutató-fejlesztő tevékenységet folytat.

A program idei második pályázati fordulójához kapcsolódóan 2020. augusztus 25-én 10 és 13 óra között információs napot szerveznek az érdeklődők számára Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalban Budapesten.

Bővebb információk a program angol nyelvű honlapján  , illetve az NKFI Hivatal honlapján érhetők el.

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza