BAZ Foglalkoztatási Paktum > A személyiségtipológia előnyei a HR területén2020. július 16. (csütörtök) 12:48news/255_4_300x199xffffff.jpg

Vállalkozások humánpolitikáját fejlesztő tanácsadási rendezvényünk 2020. július 20-án, 9 órai kezdettel a Megyeháza Szemere termében (Miskolc, Városház tér 1.) valósul meg.

A tanácsadással egybekötött workshop alkalmával a személyiségtipológia előnyeit ismerhetjük meg, valamint a munkajogi kártérítés területéről kaphatunk átfogó képet.

Elsősorban azon vállalkozások részvételére számítunk, akik munkahelyteremtő beruházást terveznek, befektetési lehetőséget keresnek, illetve munkaerőhiánnyal küzdenek. A munkaerőpiac egyéb helyi szereplőinek is részvételi lehetőséget biztosítunk (pl.: munkaerő-piaci szolgáltatásokat biztosító szervezetek, érdekképviseletek, civil szervezetek), akik a tervezett tevékenységek céljainak megvalósulását szakmai tapasztalatukkal támogatni tudják.

A rendezvény minden, a megyében működő vállalkozás és foglalkoztató számára nyitott; a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tehet meg:

Jelentkezés

A július 20-ai tanácsadás témái:

- Hatékony csapatműködés a személyiségtipológia alapján 

  • Szaktudás vs értékrend – melyikkel lehet hatékonyabb csapatot építeni?
  • Jó embert jó pozícióba – milyen személyiség tud az egyes munkakörökben a leghatékonyabban működni?
  • Előítéletek és a hatékony működés.

- Kártérítés a munkajogban

A tanácsadási nap két részből áll: a délelőtt során egy 3 órás, előadásokra épülő tanácsadásra kerül sor, majd ezt követően – egy rövid szünet után – szintén 3 óra áll rendelkezésre egyéni konzultációra, amelyre vonatkozó részvételi szándékát a regisztrációkor előzetesen kérjük jelezni szíveskedjen.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat megbízásából a megyei paktum projekt keretében az Ex Ante Tanácsadó Iroda Kft. és az OKT-FULL Tanácsadó Kft. konzorciuma biztosítja a tanácsadói szolgáltatást.

A tanácsadási tevékenység elsődleges célja munkaerő-piaci és foglalkoztatási információk nyújtása és megismertetése, illetve foglalkoztatás-bővítés ösztönzése (célcsoporti foglalkoztatás elősegítése), vállalkozások HR feladataival foglalkozó munkatársak közötti együttműködés kialakítása, illetve számukra tanácsadás nyújtása. Ennek keretében valósul meg:

  • az álláskeresői igények, illetve a vállalati foglalkoztatási igények összehangolása,
  • az atipikus foglalkoztatási megoldások alkalmazásával kapcsolatos tapasztalatok megosztása,
  • az aktuális munkajogi helyzetek átbeszélése, valamint
  • a közös szakképzési, képzési elvárások megfogalmazása.

Kérdéseikkel, javaslataikkal forduljanak hozzánk bizalommal a baz humanpolitika@exante.hu címen.

 

Vissza