BAZ Foglalkoztatási Paktum > Tizedik alkalommal a Mirelite Mirsa Zrt. adott otthont a szakmabemutatónak2020. szeptember 7. (hétfő) 14:51news/261_0_300x199xffffff.jpg

2020. augusztus 27-én Miskolcon a Mirelite Mirsa Zrt.-nél folytatódott a szakmabemutatók sora, ahol az érdeklődők az élelmiszeriparhoz kapcsolódó munkakörökkel ismerkedtek.

A cég miskolci gyárában Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a rendezvényen résztvevőket, ismertette a foglalkoztatási paktum program célját, a szakmabemutatók jelentőségét. Hangsúlyozta a munka fontosságát, kiemelte, hogy a szülőknek példamutató magatartást kell tanúsítania a jövő nemzedékének. 

szakma1.jpg

Dr. Losó József, a MIRELITE MIRSA Zrt. igazgatóság elnöke bemutatta a gyárat, beszélt a működésükről, a cégüknél működő munkakörökről. Ezt követően a jelenlévők egy gyárlátogatás keretében közvetlenül ismerhették meg a munkafolyamatokat, majd tájékozódhattak a nyitott pozíciókról, az alkalmazás feltételeiről.

A Megyei Paktum szervezésében tovább folytatódik a szakmabemutató rendezvénysorozat, ahol alkalmanként 50 fő álláskeresőnek nyílik lehetősége betekinteni egy-egy vállalkozás életébe, megismerkedni az adott munkakörök munkafolyamataival.

Vissza