BAZ Foglalkoztatási Paktum > Foglalkoztatási stratégiáról szavaztak a paktumszervezeti ülésen2020. szeptember 11. (péntek) 11:17news/263_0_300x199xffffff.jpg

A Megyei Foglalkoztatási Paktum 2020. augusztus 25-én paktumszervezeti ülést tartott a Megyeháza Dísztermében.

A konzorcium képviseletében Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a résztvevőket. A paktum program aktualitásairól, az elmúlt időszakban megvalósított tevékenységekről Szabó Gergely, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés alelnöke tartott szakmai tájékoztatót. 

A paktumszervezeti ülés következő napirendje a Megyei Foglalkoztatási Stratégia 2020. évi felülvizsgálata volt. A megyei paktum 2017-ben készítette el Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Foglalkoztatási Stratégiáját. A dokumentumban bemutatták a megye helyzetét és meghatározták a céljaikat. A stratégia évente felülvizsgálatra kerül. 

Az Expanzió Kft. képviseletében Dr. Setényi János a stratégia felülvizsgálatának és a gyorsjelentés elkészítésének folyamatát, valamint az eredményeket ismertette. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Foglalkoztatási Stratégiájához kapcsolódó 2020. évi Szakmai Gyorsjelentést a paktumszervezet egyhangúlag elfogadta. kĂŠp_1 psz 0825.jpg 

Lenártek András, a BORA 94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. ügyvezetője beszélt a Borsod-Abaúj-Zemplén megye vonatkozásában elkészített humánerőforrás és kompetencia térképről.

A Kormányhivatal részéről Társy Judit osztályvezető asszony nyújtott részletes tájékoztatást a vírushelyzet ideje alatt teljesített indikátorokról.

kĂŠp 2 psz 0825.jpg

 

Az ülés zárásaként Szabó Gergely megköszönte a paktumszervezeti tagok eddigi munkáját, és reményét fejezte ki, hogy a megyei paktum program megvalósítása során továbbra is sikeresen folytatódik az együttműködés.

 

Emlékeztető - paktumszervezeti ülés 2020.08.25.

Vissza