BAZ Foglalkoztatási Paktum > Díjmentes állásportál2020. december 12. (szombat) 09:39news/275_0_300x199xffffff.jpg

A KarrierM állásportál a munkát keresők és a munkaadók számára is térítésmentesen biztosít teljes körű szolgáltatást. A portál személyes tanácsadással és ügyfélszolgálattal is támogatja ügyfeleit.

A kormány a munkát keresők és a vállalkozások közötti kapcsolatok erősítése érdekében 2020 decemberében elindította a karrierm.hu oldalt. Használata minden érdeklődő számára díjmentes. A portál ügyfélszolgálatot és (régiós szinten működő) szakmai támogató hálózatot is biztosít mind az álláskeresők, mind a munkáltatók részére. Az oldal a munkaadó által megjelölt elvárások, az állás betöltéséhez szükséges kompetenciák alapján automatikus előszűrést végez, ezzel nagyban megkönnyítve az álláskeresők dolgát is. Az állásportál munkatársai minden esetben ellenőrzik a feltöltött álláskeresői, munkaadói profilokat és az állásajánlatokat, ami garanciát jelent arra, hogy csak valós hirdetések, létező cégek és személyek szerepeljenek az oldalon. A megvalósítás során az alapvető jellemzőkön (iskolai végzettség, keresett munkakör stb.) túl a szakmai és kulcskompetenciákat is hangsúlyosan vették figyelembe, így a felület szélesebb körben segítheti az álláskeresők és munkaadók egymásra találását.

A GINOP-5.3.6-17-2017-00001 „Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás” kiemelt projektben, annak első elemeként létrehozott KarrierM szolgáltatásait android és ios alkalmazásokon keresztül is elérhetik a felhasználók. A projektet az OFA Nonprofit Kft. működteti.

Az OFA Nonprofit Kft. a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktum szervezetének tagja.

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza