BAZ Foglalkoztatási Paktum > Munkahelymegőrző támogatás – pályázat2020. december 17. (csütörtök) 09:52news/276_0_300x199xffffff.jpg

Átmeneti nehézséggel küzdő vállalkozások foglalkoztatási kapacitásának megőrzése érdekében 2020. december 31-ig lehet pályázni vissza nem térítendő támogatásra.

Az OFA Nonprofit Kft. által meghirdetett Azonnal cselekszünk elnevezésű támogatási program alapvető célja a munkaerő folyamatos foglalkoztatásának biztosítása, a csoportos létszámcsökkentésben érintett munkavállalók foglalkoztatásának támogatásával.

Az a Munka törvénykönyve 33.§-a szerinti munkáltató pályázhat, aki a legalább 25 főt érintő, az Mt. 71. §-ban rögzítettek szerinti csoportos létszámcsökkentési szándékát az állami foglalkoztatási szerv részére jelezte, és munkaviszonyban foglalkoztatja azon munkavállalókat, akiknek munkaviszonyát a működésével összefüggő okból a munkahelymegőrző támogatás nélkül felmondással megszüntetné.
Rendelkezésre álló keret: 2.611.639.008 Ft

A pályázók körének pontos meghatározása, a felhívás részletei és a letölthető dokumentumok az Azonnal cselekszünk program oldalán olvashatók.

Az OFA Nonprofit Kft. a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktum szervezetének tagja.

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

 

Vissza