BAZ Foglalkoztatási Paktum > Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás januárban2021. január 5. (kedd) 10:17news/278_0_300x199xffffff.jpg

Szakképző és felsőoktatási intézmények, nyelviskolák részvételével január 21-23. között online szakkiállítás várja az érdeklődőket. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást 21. alkalommal rendezik meg,  de idén rendhagyó módon online térben. A szervezők így is biztosítanak lehetőséget arra, hogy az érdeklődő diákok, szülők az oktatási intézmények tanárainak személyesen tehessenek fel kérdéseket a bekerülés feltételeiről, a vizsgaidőszak sajátosságairól, valamint gyakornoki programokról, nyelvtanulási vagy Erasmus lehetőségekről.

A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen egy platformon értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

Közép-Európa legnagyobb oktatási kiállításán tavaly 200 szervezet állt majdnem 55.000 látogató rendelkezésére. A szervezők a kivitelezésre egy olyan, böngészőből futtatható, reszponzív, ráadásul többnyelvű programot hoztak létre, amely képes egyszerre több száz stand és több ezer látogató kiszolgálására.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További részletek a kiállítás honlapján és facebook oldalán olvashatók.

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza