BAZ Foglalkoztatási Paktum > Szerezzen támogatással munkatapasztalatot!2017. október 3. (kedd) 15:22news/28_0_300x199xffffff.jpg

A paktum projektje lehetőséget ad arra, hogy munkatapasztalat-szerzés céljából bérköltség-támogatást nyújtson. Kik vehetik igénybe?

A munkatapasztalat-szerzést, elhelyezkedést segítve 90 napra, legalább 4 órát elérő részmunkaidőben történő foglalkoztatás esetén bérköltség-támogatást nyújt a paktum projektje a munkáltatónak.

Cél: A munkáltató megismerje a munkavállaló munkavégző képességét, munkabírását, a munkavállalók pedig önmaguk is meggyőződhetnek arról, hogy alkalmasak-e a képzettségük, képességeik, korábbi szakmai tapasztalataik alapján a valós munkafeltételek között zajló munkavégzésre.

Támogatás időtartama: Legfeljebb 90 napra nyújtható bérköltség támogatás, de a foglalkoztatási jogviszony természetesen hosszabb időre is szólhat.

Támogatás mértéke: A foglalkoztatott résztvevő munkabére és szociális hozzájárulási adója legfeljebb 100%-ának megfelelő összegig.

Ki lehet támogatott? A nyilvántartott álláskereső.

Részletesebb felvilágosításért kérjük, forduljon a járási hivatal foglalkoztatási osztályának munkatársaihoz. A lakóhelye szerint illetékes járási hivatal elérhetőségeit megtalálja honlapunkon.

Ha érdekli a további támogatási lehetőség is, az igénybe vehető szolgáltatások, a kapcsolódó rendezvények, akkor regisztráljon a honlapon. E-mailben fogjuk tájékoztatni.

Vissza