BAZ Foglalkoztatási Paktum > Digitális megoldások tárháza2021. június 1. (kedd) 11:27news/285_0_300x199xffffff.jpg

A vállalatok digitális átállásához kínál megoldásokat az a weboldal, ahol TEÁOR kategóriák szerint is lehet válogatni az ajánlatokból. A felületen ingyenesen lehet digitalizációs megoldásokat keresni és kínálni is.

Az IVSZ és az IFKA közös projektjében elindult portál főszereplői nem a vállalkozások, hanem az általuk kínált, a digitalizációhoz szükséges megoldások. A digitalismegoldasok.hu egyre bővülő kínálata szinte minden területen kínál céget, szakértelmet, szolgáltatást és információt. Ezzel a keresőoldallal elsősorban azoknak igyekszenek segíteni, akik cégük modernizálásához keresnek eszközöket, szakértőket, szolgáltatásokat.

Az oldal kínálata folyamatosan bővül, ezért érdemes időnként visszalátogatni az újdonságokért. A regisztrációt követően ingyenesen lehet a felületen digitalizációs megoldásokat keresni és kínálni is az alábbi kategóriák szerint.

Élelmiszer előállítási ágazat
Könnyűipari ágazat
Vegyi- és gyógyszeripari ágazat
Elektronikai és IKT ágazat
Gép- és járműipari ágazat
Energia ágazat
Építőipari ágazat
Humán szolgáltatási ágazat
Egyéb ágazat

A portál az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért és az Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. (IFKA) közös projektje.

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza