BAZ Foglalkoztatási Paktum > Szakmabemutató a faiskolában2021. július 28. (szerda) 12:52news/291_0_300x199xffffff.jpg

A mai napon újabb céget ismerhettek meg az érdeklődők, a programsorozat keretében a Holland Alma Kft. telephelyén járt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktum szakmabemutató rendezvénye.

A hazai tulajdonú Holland Alma Kft. gyümölcsfaiskola több mint két évtizede szolgálja ki a termelők gyümölcsoltvány igényét Magyarországon és szerte Európában.

 

A cég két telephellyel rendelkezik: a központ Nyírbátor mellett, Piricse községben található, faiskolai termelésük viszont kizárólag a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csobád településen folyik. Csobádon több, mint száz hektár kiváló ökológiai adottságú, öntözhető faiskolai területen végzik az oltványtermelést.

A cég munkatársa Doboveczky János vezette végig az álláskeresőket a faiskola területén, bemutatta a főbb tevékenységeket.

A megyei foglalkoztatási paktum program szakmabemutatójának keretein belül a résztvevők feltették kérdéseiket a foglalkoztatási feltételekről, juttatásokról, érdeklődtek a nyitott pozíciókról, a jelentkezés módjáról.

Vissza